Smażone warzywa mieszane z oliwkami i Ricotta Salata

Smażone warzywa mieszane z oliwkami i Ricotta Salata
Smażone mieszane warzywa z oliwkami i Ricotta Salata może być tylko przystawką szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 364 kalorie, 14g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sok z cytryny, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Sałatka z buraków z Salatanem Ricotta i oliwkami, Zielenina z ricottą Salata, oraz Ugotuj książkę: palona Ricotta Salata, pomidory i oliwki.

Instrukcje

1
Rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na bardzo dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać orzeszki piniowe i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3
Dodać czosnek i gotować, aż złoty, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodać jarmuż i doprawić solą. Gotować na małym ogniu, często mieszając, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Dodaj escarole, doprawić solą i gotować, mieszając często, aż tylko miękkie, o 5 minut dłużej. Wymieszać ze szpinakiem i gotować, aż zwiędną, o 3 protokół. Wymieszać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, oliwki i kapary i doprawić solą i pieprzem. Złożyć ricotta salata, dodać sok z cytryny i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser Ricotta SalataSer Ricotta Salata
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
EscaroleEscarole
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn