Smażone warzywa mieszane z oliwkami i Ricotta Salata
Smażone mieszane warzywa z oliwkami i Ricotta Salata może być tylko przystawką szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 364 kalorie, 14g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sok z cytryny, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Sałatka z buraków z Salatanem Ricotta i oliwkami, Zielenina z ricottą Salata, oraz Ugotuj książkę: palona Ricotta Salata, pomidory i oliwki.
Instrukcje
Rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na bardzo dużej patelni.
Dodać orzeszki piniowe i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 3 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż złoty, o 2 minuty dłużej.
Dodać jarmuż i doprawić solą. Gotować na małym ogniu, często mieszając, aż zmiękną, o 10 protokół.
Dodaj escarole, doprawić solą i gotować, mieszając często, aż tylko miękkie, o 5 minut dłużej. Wymieszać ze szpinakiem i gotować, aż zwiędną, o 3 protokół. Wymieszać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, oliwki i kapary i doprawić solą i pieprzem. Złożyć ricotta salata, dodać sok z cytryny i służyć.