Smażone tofu z Bok Choy

Smażone tofu z Bok Choy
Smażone tofu z Bok Choy jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, bok choy, tofu, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażony Bok Choy z Tofu, Smażony Bok Choy i Mizuna z Tofu, oraz Smażony Bok Choy i Mizuna z Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Owinąć Tofu w ręczniki papierowe i osuszyć w sitku zestaw nad miską na 30 protokół. Na patelni, toast nasiona sezamu na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ostudzić, a następnie zmielić do grubego proszku.
3
Na dużej patelni rozgrzać olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać odsączone tofu, rozbijając go na kawałki z łyżką, i stir-smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Przenieść tofu na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Na tej samej patelni podgrzać olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać bok choy i stir-smażyć na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
8
Dodać kiełki fasoli i smażyć aż do ogrzania. Wymieszać w tofu i doprawić kostką bulionu, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
9
Przełożyć do miski i udekorować sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn