Smażone szparagi Kim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonych szparagów Kim. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 722 kalorie, 13g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 144 fanów. Mieszanka oleju roślinnego, majonezu, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Szparagi Smażone Na Patelni, Smażone Szparagi, oraz Smażone Szparagi.
Instrukcje
Szparagi zwilżyć lekko wodą. Posmaruj mąką, starając się uniknąć pokrywania końcówek.
Szparagi zanurzyć w roztartym jajku.
Zwinąć i obłożyć szparagi warstwą bułki tartej.
Umieść pokryte szparagi na talerzu i przechowywać w lodówce, umożliwiając przykleić powłoki, 15 do 20 minut.
Wymieszać majonez, zielone chili, i ostry sos pieprzowy razem w małej misce do zanurzenia sosu.
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu.
Szparagi smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor, 2 do 4 minut.
Podawać natychmiast z sosem zanurzeniowym.