Smażone Szparagi I Marchew
Smażone szparagi z marchewką to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 52 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać kasztany wodne, cukier, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Marchew Smażona, Smażone brokuły i marchew, oraz Smażona Marchewka, Kukurydza I Papryka.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szparagi, marchew i kasztany wodne. Gotować 7 minut lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj sos sojowy i pozostałe składniki, dobrze mieszając.