Smażone Szaszłyki Z Mozzarellą
Need a pescatariańskie danie główne? Smażone szaszłyki z mozzarellą mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 615 kalorii, 29g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mozzarellan in Carrozza (Fried Mozzarella Sandwich) w / Blueberry Balsamic Jam, Szaszłyki Z Rozmarynem Mozzarella, oraz Szaszłyki Z Mozzarellą Z Pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać oliwę z oliwek do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gdy oliwa jest gorąca, dodaj posiekany czosnek. Gotuj i mieszaj, aż czosnek będzie skwierczący i pachnący, uważając, aby go nie spalić.
Dodaj anchois i kapary i mieszaj, aż kapary rozpuszczą się w oleju.
Dodać masło i roztopić, a następnie wlać białe wino i sok z cytryny. Doprowadzić do szybkiego gotowania na wolnym ogniu, i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 6 do 7 protokół. Trzymaj ciepło.
Połóż cztery kromki chleba na powierzchni roboczej. Top z plasterkami mozzarelli, upewniając się, że ser nie rozciąga się na krawędziach chleba, przycinanie, aby dopasować, jeśli to konieczne. Wierzch z pozostałym chlebem, aby zrobić cztery kanapki. Uszczelnij każdą kanapkę na każdym rogu wykałaczką (cztery typy na kanapkę).
Rozłóż mąkę na obranym talerzu. Ubij jajka i mleko razem w szerokiej, płytkiej misce.
Ogrzać około 1/2 cala oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu; olej jest gotowy, gdy skórka chleba skwierczy na kontakt.
Pogłębiać kanapki dobrze w mące, upewniając się, aby pokryć wszystkie strony i odkręcić nadmiar. Namoczyć kanapki ze wszystkich stron w jajku, pozwalając nadmiar jaj kapać z powrotem do miski. Ostrożnie złagodzić kanapki na oleju, i smażyć, aż będą złote brązowe z obu stron i ser topi się, o 1 do 2 minut na stronie.
Wyjąć kanapki i dobrze osuszyć na papierowych ręcznikach.
Usuń wykałaczki i użyj ząbkowanego noża, aby przeciąć je na pół po przekątnej.
SOS gotujemy na wolnym ogniu i mieszamy z natką pietruszki.
SOS rozłóż na czterech talerzach, a następnie polej kanapką i podawaj na gorąco.
Dla dodatkowego smaku, Lubię tuck całą sardelę z plasterkami mozzarella wewnątrz kanapki. Spróbuj!