Smażone Szaszłyki Z Mozzarellą

Smażone Szaszłyki Z Mozzarellą
Need a pescatariańskie danie główne? Smażone szaszłyki z mozzarellą mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 615 kalorii, 29g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mozzarellan in Carrozza (Fried Mozzarella Sandwich) w / Blueberry Balsamic Jam, Szaszłyki Z Rozmarynem Mozzarella, oraz Szaszłyki Z Mozzarellą Z Pomidorów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać oliwę z oliwek do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gdy oliwa jest gorąca, dodaj posiekany czosnek. Gotuj i mieszaj, aż czosnek będzie skwierczący i pachnący, uważając, aby go nie spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj anchois i kapary i mieszaj, aż kapary rozpuszczą się w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
KaparyKapary
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dodać masło i roztopić, a następnie wlać białe wino i sok z cytryny. Doprowadzić do szybkiego gotowania na wolnym ogniu, i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 6 do 7 protokół. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Wino BiałeWino Białe
MasłoMasło
4
Połóż cztery kromki chleba na powierzchni roboczej. Top z plasterkami mozzarelli, upewniając się, że ser nie rozciąga się na krawędziach chleba, przycinanie, aby dopasować, jeśli to konieczne. Wierzch z pozostałym chlebem, aby zrobić cztery kanapki. Uszczelnij każdą kanapkę na każdym rogu wykałaczką (cztery typy na kanapkę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
5
Rozłóż mąkę na obranym talerzu. Ubij jajka i mleko razem w szerokiej, płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Ogrzać około 1/2 cala oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu; olej jest gotowy, gdy skórka chleba skwierczy na kontakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
ChlebChleb
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Pogłębiać kanapki dobrze w mące, upewniając się, aby pokryć wszystkie strony i odkręcić nadmiar. Namoczyć kanapki ze wszystkich stron w jajku, pozwalając nadmiar jaj kapać z powrotem do miski. Ostrożnie złagodzić kanapki na oleju, i smażyć, aż będą złote brązowe z obu stron i ser topi się, o 1 do 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wyjąć kanapki i dobrze osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Usuń wykałaczki i użyj ząbkowanego noża, aby przeciąć je na pół po przekątnej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
WykałaczkiWykałaczki
10
SOS gotujemy na wolnym ogniu i mieszamy z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
11
SOS rozłóż na czterech talerzach, a następnie polej kanapką i podawaj na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
1
Dla dodatkowego smaku, Lubię tuck całą sardelę z plasterkami mozzarella wewnątrz kanapki. Spróbuj!
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
SardeleSardele
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn