Smażone Spaghetti z pieczonym sosem pomidorowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego Spaghetti z pieczonym sosem pomidorowym. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 921 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, liście oregano, liście rozmarynu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Spaghetti z sosem pomidorowym i smażonym bakłażanem, Szybko pieczony SOS pomidorowo-Wiśniowy ze Spaghetti, oraz Smażone Tortellini z sosem pomidorowym pieczonym czosnkiem i olejem Pesto.
Instrukcje
Umieść pomidory, czosnek, ½ Aji Mirasol i oliwę z oliwek na bezpiecznej patelni w piekarniku i gotuj pod przykryciem w temperaturze 225 stopni F. przez 2 godziny
Wyjmij je z patelni i ostrożnie obrać Skórki, dodając je do małej patelni z sosem podczas pracy.
Wymieszaj mąkę, paprykę, sól czosnkową, Pozostałe Aji Mirasol i cayenne razem w średniej misce.
Białka wymieszać z około 1 łyżką wody w osobnej misce. Spaghetti podsmażyć: ugotowane i schłodzone spaghetti dodać do miski z białkami.
Dobrze wymieszać, aby wszystkie pasma były dobrze pokryte. Możesz pracować z pojedynczymi nitkami pogłębiania spaghetti, każdy z nich do pogłębiania mąki i dobrze ją pokryć, zanim wrzucisz ją do frytkownicy. Albo możesz zrobić to, co zrobiłem (to nie było w oryginalnym przepisie Erica) i podzielić makaron na dwie porcje i utworzyć kształt gniazda gotowanego makaronu.
Dodać każde gniazdo oddzielnie do mieszanki mąki i uzyskać go dobrze pokryte mąką. Całe Gniazdo wrzucić do oleju i smażyć na złoty kolor. Niezależnie od wybranej metody, przenieś smażone spaghetti do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć.
Podawać natychmiast z sosem pomidorowym. Podobała mi się metoda gniazdowa, ponieważ po dodaniu sosu środek gniazda gruby pomidor pozostał w gnieździe, a sosy płyn wyciekł, tworząc ładną prezentację.