Smażone Spaghetti Z Cukinią
Smażone spaghetti z cukinią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 703 kalorie, 22g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pieprz, cukinię, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bezglutenowe Cukinia Spaghetti Jajka Sadzone, Bezmięsny poniedziałek: spaghetti z cukinii i jajka sadzone Sriracha, oraz Cukinia " spaghetti.
Instrukcje
W średniej misce wrzucić cukinię z mąką i szczyptą soli. W bardzo dużej patelni, podgrzać połowę oleju, aż migotanie.
Dodać połowę cukinii i smażyć na dużym ogniu, obracając raz lub dwa razy, aż rumiane i chrupiące, 3 do 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść cukinię do papierowego ręcznikowego stojaka z drutu i doprawić solą. Powtórzyć z pozostałym olejem i cukinią.
W międzyczasie ugotuj spaghetti w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż do al dente.
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania makaronu. Powrót makaron do garnka i wrzucić 1 szklankę sera, bazylii i obfite szczypta pieprzu.
Dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu trochę na raz, rzucając dobrze płaszcz.
Przekładamy makaron do miski i topujemy chrupiącą cukinią.
Podawać od razu z cytryną i dodatkowym serem.