Smażone przegrzebki z Andouille i Baby Greens
Jeśli 1,14 zł za porcję spada w budżecie, smażone przegrzebki z Andouille i Baby Greens może być wielki jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 262 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Mieszanka szalotki, przegrzebki morskie, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone Andouille I Zielenina Z Kaszą, Kolacja dziś: smażone Andouille i zielenina z kaszą, oraz Smażone kotlety z kurczaka z mieszanymi warzywami dla niemowląt dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać posiekaną szalotkę, ocet winny po Sherry i musztardę Dijon. Stopniowo ubij w 1/2 szklanki oliwy z oliwek. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem. (Można przygotować 3 godziny wcześniej. Przykryć opatrunek i odstawić w temperaturze pokojowej. Rewhisk przed użyciem.)
Wrzucić mieszane baby zieleni w dużej misce z wystarczająco dużo opatrunku płaszcz. Sałatkę podzielić na 6 talerzy.
Podgrzać 2 łyżki pozostałej oliwy z oliwek w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Posypać przegrzebki solą i pieprzem.
Dodaj przegrzebki na patelni w jednej warstwie. Gotować, aż przegrzebki są po prostu nieprzezroczyste w centrum i lekko rumiane i wszystkie soki odparowały, o 2 protokół na stronę.
Przełożyć przegrzebki na talerz.
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w tej samej patelni na dużym ogniu.
Dodać kiełbasę i podsmażyć na chrupiące, o 3 protokół. Powrót przegrzebki na patelnię i mieszać tylko do ogrzania przez, o 30 sekund.
Posypać przegrzebek i andouille mieszaniny kiełbasy wokół sałatek, dzieląc jednakowo.
Mżawka przegrzebek i andouille mieszanki kiełbasy z niektórych pozostałych dressing.
Posypać natką pietruszki i podawać.
* Wędzone kiełbaski wieprzowo-wołowe, sprzedawane w sklepach specjalistycznych i supermarketach. Kielbasa można zastąpić.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.