Smażone przegrzebki z Andouille i Baby Greens

Smażone przegrzebki z Andouille i Baby Greens
Jeśli 1,14 zł za porcję spada w budżecie, smażone przegrzebki z Andouille i Baby Greens może być wielki jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 262 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Mieszanka szalotki, przegrzebki morskie, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone Andouille I Zielenina Z Kaszą, Kolacja dziś: smażone Andouille i zielenina z kaszą, oraz Smażone kotlety z kurczaka z mieszanymi warzywami dla niemowląt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać posiekaną szalotkę, ocet winny po Sherry i musztardę Dijon. Stopniowo ubij w 1/2 szklanki oliwy z oliwek. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem. (Można przygotować 3 godziny wcześniej. Przykryć opatrunek i odstawić w temperaturze pokojowej. Rewhisk przed użyciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Sól I PieprzSól I Pieprz
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wrzucić mieszane baby zieleni w dużej misce z wystarczająco dużo opatrunku płaszcz. Sałatkę podzielić na 6 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Baby GreensMieszane Baby Greens
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Podgrzać 2 łyżki pozostałej oliwy z oliwek w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Posypać przegrzebki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
5
Dodaj przegrzebki na patelni w jednej warstwie. Gotować, aż przegrzebki są po prostu nieprzezroczyste w centrum i lekko rumiane i wszystkie soki odparowały, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć przegrzebki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
7
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w tej samej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać kiełbasę i podsmażyć na chrupiące, o 3 protokół. Powrót przegrzebki na patelnię i mieszać tylko do ogrzania przez, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Posypać przegrzebek i andouille mieszaniny kiełbasy wokół sałatek, dzieląc jednakowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
PrzegrzebkiPrzegrzebki
10
Mżawka przegrzebek i andouille mieszanki kiełbasy z niektórych pozostałych dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
PrzegrzebkiPrzegrzebki
11
Posypać natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
12
* Wędzone kiełbaski wieprzowo-wołowe, sprzedawane w sklepach specjalistycznych i supermarketach. Kielbasa można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
KiełbasaKiełbasa
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn