Smażone Placki Z Serem Polenta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj smażonego sera Polenta. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, cukier, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pomidorowa bazylia smażona Polenta z serem pleśniowym, Polenta z karmelizowanymi pieczarkami, Marinara + jajka sadzone i kozi ser, oraz Placki kukurydziano-Polentowe.
Instrukcje
Lekko olejowa metalowa patelnia do pieczenia 8x8x2 cali.
Pierwsze 4 składniki ubić w misce. Przynieś mleko i 1 szklankę wody do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj składniki indry. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu, aż bardzo gęsty, ubijając stale, o 2 protokół.
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni; naciśnij, aby wyrównać warstwę. Chill until cold.
Ciasto pokroić na 3 paski.
Wytnij każdy pasek w poprzek na 8 prostokątów. Turnrectangles z patelni na powierzchnię roboczą.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu. Pracując partiami, dodać placki toskillet i smażyć na złoty kolor, około 5 minut na stronie.
Przenieść placki do papeterii, aby osuszyć. Ułóż placki na talerzu.
Posypać natką pietruszki i podawać na gorąco.
Kalorie (kcal) 320,92; % kalorii z tłuszczu
9; tłuszcz (G) 18,40; tłuszcze nasycone (G) 3,55; Cholesterol (mg) 12,51; węglowodany (G) 34,60; błonnik pokarmowy (G) 1,64; cukry ogółem (G) 8,29; węglowodany netto (g) 32,96; Białko (g) 6,47