Smażone Pikantne Krewetki

Smażone pikantne krewetki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,41 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pkt. piekarnik smażyć ryby smażyć przyprawione mix powłoki, krewetki, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Smażone krewetki, Pikantny grill, Jabłko Slaw, Chrupiąca patelnia zapiekana Florida Snapper z kremem z marakui i cytrusami Florida i ogoloną sałatką z kopru włoskiego, przyozdobiona smażonymi krewetkami Florida Gulf i pikantnym Zielonym dżemem z Mango, oraz Smażone Krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mieszankę powłoki i pieprzu.
Krewetki zanurzyć w jajku; przykryć mieszanką powłok. Pozostałą mieszaninę powłok należy wyrzucić.
Rozgrzać olej i masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj krewetki w partiach jednowarstwowych; gotować 2 do 3 minut lub aż złoty kolor, obracając raz.
Dodaj więcej oleju i masła na patelni, w razie potrzeby gotować pozostałe partie krewetek.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.