Smażone Pikantne Ciasta Ryżowe

Smażone Pikantne Ciasta Ryżowe
Smażone Na Ostro ciasta ryżowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Sambal oelek, ząbki czosnku, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chińskie smażone placki ryżowe, Stir Fried Chinese Sticky Rice Cakes (Nian Gao) przepis (??? Ch?, oraz Pikantna wołowina i szpinak Stir Fry z jajkiem smażonym ryżem.

Instrukcje

1
Rozgrzać wok lub dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj 2 szklanki ciastka ryżowe; stir-fry 3 protokół lub do blister, obracając się do brązowego z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli
4
Wyjąć placki ryżowe z patelni; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać pozostałą 1 łyżkę oleju; zawirować do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dodaj pozostałe 2 szklanki ciasta ryżowe; Stir-fry 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli
7
Dodać zieloną cebulę na patelnię i smażyć przez 1 minutę lub aż placki ryżowe są blisterowane, zmieniając się na brązowy z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Usuń mieszankę ciasta ryżowego z patelni; dodaj do gotowanych ciast ryżowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj wieprzowinę na patelnię; smażyć przez 4 minuty lub aż zbrązowieje, mieszając do kruszonki. Wymieszać posiekaną cebulę i sól; smażyć 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać skrobię kukurydzianą. Stopniowo dodawać bulion; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z sosem sojowym i sambal; gotować przez 1 minutę, często mieszając. Podzielić mieszankę ciasta ryżowego równomiernie wśród 4 płytkich misek; top każdej porcji z 3/4 mieszanki wieprzowiny szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćŚredni
Gotowe W29 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn