Smażone Pikantne Ciasta Ryżowe
Smażone Na Ostro ciasta ryżowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Sambal oelek, ząbki czosnku, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chińskie smażone placki ryżowe, Stir Fried Chinese Sticky Rice Cakes (Nian Gao) przepis (??? Ch?, oraz Pikantna wołowina i szpinak Stir Fry z jajkiem smażonym ryżem.
Instrukcje
Rozgrzać wok lub dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj 2 szklanki ciastka ryżowe; stir-fry 3 protokół lub do blister, obracając się do brązowego z obu stron.
Wyjąć placki ryżowe z patelni; umieścić w dużej misce.
Dodać pozostałą 1 łyżkę oleju; zawirować do pokrycia.
Dodaj pozostałe 2 szklanki ciasta ryżowe; Stir-fry 2 protokół.
Dodać zieloną cebulę na patelnię i smażyć przez 1 minutę lub aż placki ryżowe są blisterowane, zmieniając się na brązowy z obu stron.
Usuń mieszankę ciasta ryżowego z patelni; dodaj do gotowanych ciast ryżowych.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; smażyć przez 4 minuty lub aż zbrązowieje, mieszając do kruszonki. Wymieszać posiekaną cebulę i sól; smażyć 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać skrobię kukurydzianą. Stopniowo dodawać bulion; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z sosem sojowym i sambal; gotować przez 1 minutę, często mieszając. Podzielić mieszankę ciasta ryżowego równomiernie wśród 4 płytkich misek; top każdej porcji z 3/4 mieszanki wieprzowiny szklanki.