Smażone piersi z kurczaka z Pico de Gallo

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać smażone piersi z kurczaka z Pico De Gallo spróbować. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 37g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jeśli masz sól, połówki piersi kurczaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tacos z kurczakiem z Pico de Gallo, Grillowany kurczak z Pico de Gallo, oraz Tacos z kurczaka z ananasem Pico de Gallo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 Składniki, 2 łyżki oleju i 1/4 łyżeczki soli.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Posypać obie strony kurczaka pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodaj kurczaka na patelnię; smażyć 6 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.