Smażone ostrygi z zielonym pomidorem, słodką kukurydzą i serem pleśniowym winegret i marynowaną okrą

Smażone ostrygi z zielonym pomidorem, słodką kukurydzą i serem pleśniowym Vinaigrette i szybkim marynowanym Okranem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 936 kalorii, 15g białka, oraz 43g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Mieszanka mąki, mąka kukurydziana, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażona Sałatka Z Zielonych Pomidorów Z Pieczoną Kukurydzą, Okranem I Pomidorami, Grillowana Sałatka kukurydziano-pomidorowo-cebulowa z sosem ze świeżej bazylii i pokruszonym serem pleśniowym, oraz Ketmia Jadalna (Okra), Ketmia Piklowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ser pleśniowy Vinaigrette; odstawić.
Wlać olej na głębokość 1 1/2 cali do dużej żeliwnej lub ciężkiej patelni; podgrzewać na średnim ogniu, aż olej osiągnie 35
Ubij razem krakers, mąki, 2 łyżeczki soli koszernej i 1/2 łyżeczki białego pieprzu w płytkiej misce. Ostrygi pogłębiać w mieszaninie, wytrząsając nadmiar. Smażyć, partiami, 2 do 4 minut lub do złotego koloru.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; posypać solą i pieprzem.
Łyżka sera pleśniowego Vinaigrette na 4 talerze. Na wierzchu smażone ostrygi i szybko marynowana Okra.