Smażone ostrygi z perłowym sosem tatarskim

Smażone ostrygi z perłowym sosem tatarskim
Smażone ostrygi z perłowym sosem tatarskim to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać olej z orzeszków ziemnych, Cracker posiłek, do 8 ostryg w skorupie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Serious Eats ' smażone ostrygi z sosem tatarskim, Smażony dorsz do ryb i frytek z sosem tatarskim, oraz Sum smażony na patelni z sosem tatarskim Cajun.

Instrukcje

1
Ostrygi Shuck, rezerwując alkohol; czyste i rezerwy muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2
Ostrygi i Likier umieścić w misce; przykryć i schłodzić, aż będą gotowe do usmażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Mąkę połączyć i Cracker posiłek w dużym talerzu ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
5
Ostrygi odsączyć; pogłębiać w mieszaninie mąki. Ostrygi smażyć w małych partiach, 5 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
6
Odcedzić na ręcznikach papierowych; posypać solą koszerną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Ułóż zarezerwowane muszle na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
8
Na środku każdej skorupki umieścić łyżkę perłowego sosu tatarskiego. Na wierzchu smażona Ostryga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
9
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn