Smażone ostrygi z perłowym sosem tatarskim
Smażone ostrygi z perłowym sosem tatarskim to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać olej z orzeszków ziemnych, Cracker posiłek, do 8 ostryg w skorupie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Serious Eats ' smażone ostrygi z sosem tatarskim, Smażony dorsz do ryb i frytek z sosem tatarskim, oraz Sum smażony na patelni z sosem tatarskim Cajun.
Instrukcje
Ostrygi Shuck, rezerwując alkohol; czyste i rezerwy muszli.
Ostrygi i Likier umieścić w misce; przykryć i schłodzić, aż będą gotowe do usmażenia.
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 35
Mąkę połączyć i Cracker posiłek w dużym talerzu ciasto.
Ostrygi odsączyć; pogłębiać w mieszaninie mąki. Ostrygi smażyć w małych partiach, 5 minut lub do złotego koloru.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; posypać solą koszerną.
Ułóż zarezerwowane muszle na talerzu.
Na środku każdej skorupki umieścić łyżkę perłowego sosu tatarskiego. Na wierzchu smażona Ostryga.
Dekorować, w razie potrzeby.