Smażone Nadziewane Serem Kwiaty Cukinii
Smażone kwiaty cukinii nadziewane serem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 138 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 163 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kozi ser, serek, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 88%. Spróbuj Smażone Nadziewane Serem Kwiaty Cukinii, Smażone Nadziewane Kwiaty Cukinii, oraz Nadziewane i smażone kwiaty cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubić razem mąkę, wodę i sól, aż będzie gładka. Odstawić.
W małej misce połączyć kozi ser, twarożek, śmietana, bazylia, i zielona cebula.
Wymieszać na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Łyżka 1 1/2 do 2 łyżeczek wypełniających każdy kwiat. Zamknij kwiaty i delikatnie przekręć płatki, aby je uszczelnić.
W dużym rondlu o ciężkim dnie wlać wystarczającą ilość oleju, aby napełnić patelnię około jednej trzeciej drogi.
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia włożony do oleju osiągnie 350 stopni F. (Jeśli nie masz termometru, kostka chleba zbrązowieje w około 1 minutę.) Zanurz nadziewane kwiaty cukinii w cieście i pozwól, aby nadmiar ciasta kapał. Smażyć od 1 do 2 minut, od czasu do czasu zmieniając kolor na złoty kolor. Pozwól ugotowanym kwiatom osuszyć na papierowych ręcznikach.
Doprawić solą i podawać z ulubionym sosem marinara lub vinaigrette.