Smażone na sucho plastry węgorza
Smażone na sucho plastry węgorza mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.87 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 918 kalorii, 47g białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka selera, chili, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć węgorza można śledzić to danie główne z Neely ' s Fortune Cookie Sundae jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Smażone Na Sucho Plastry Węgorza, Smażone bakłażany Kittencal plastry (Wegetariańskie), oraz Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
oczyścić, opłukać i pokroić węgorza.rozgrzać olej w woku smażyć węgorza do wyschnięcia i chrupiące usunąć i odsączyć.zaoszczędź 3 łyżki oleju w podgrzaniu patelni.wymieszać smażyć imbir czosnek i chili nam yuey do smaku oleju około dwóch minut.dodać węgorz, seler, sos sojowy i cukier nadal mieszać smażyć.gdy składniki są dobrze wymieszane, dodaj wywar, gotuj, dopóki nie zostanie bardzo mało płynu.dodać ocet dobrze wymieszać, zdjąć z ognia posypać pieprzem na wierzchu i podawać natychmiast.