Smażone na głębokim tłuszczu groszku i szynki ze słodkim sosem żurawinowym

Smażone w głębokim tłuszczu czarnooka Pean i szynka Bites ze słodkim sosem żurawinowym zanurzenie jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 428 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, black-Eyed peas, szalotka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cebula smażona w głębokim tłuszczu z sosem zanurzeniowym, Placki Groszkowe Z Miodowo-Sosem Sriracha, oraz Pierogi z kurczaka smażone na patelni z sosem słodko-pikantnym.
Instrukcje
W dużej misce połączyć groch, szalotka, papryka i szynka.
Wymieszać w skrobi kukurydzianej, białka, sól i pieprz, do smaku.
W małym rondlu połącz sos żurawinowy, syrop i czosnek w proszku.
Podgrzać do ogrzania. Przykryć i ogrzać.
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub frytkownicy, aż osiągnie 325 stopni F. pracując partiami i używając 2 łyżeczek, ostrożnie wsuń małe porcje (ukąszenia) mieszaniny grochu do gorącego oleju. Uwaga: mieszanka grochu nie jest zbyt twarda, więc musisz wsunąć je do gorącego oleju
bardzo powoli, aby zachować swój kształt. Smażyć w głębokim tłuszczu przez około 5 minut lub do złotego koloru i chrupiące.
Wyjąć z oleju i osuszyć na wyłożonej papierowym ręcznikiem blasze do pieczenia.
Podawać razem z ciepłym sosem żurawinowym.