Smażone młode ziemniaki z groszkiem, cytryną i cebulą perłową

Smażone młode ziemniaki z groszkiem, cytryną i cebulą perłową
Smażone młode ziemniaki z groszkiem, cytryną i cebulą perłową mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 450 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę perłową, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ziemniaki, Groszek I Cebula Perłowa, Smażone ziemniaki z cebulą i sosem cytrynowym, oraz Groch I Cebula Perłowa.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki włożyć do dużego garnka, przykryć zimną wodą i dodać dużą szczyptę soli. Jeśli są duże, przeciąć je na pół. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są przetargu widłowego, 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Drenaż. Włóż widelec do ziemniaków, po jednym na raz, podnieś je z durszlaka i obrać nożem do parkowania. Ziemniaki wrzucić do miski i zgrubnie je zmiażdżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
5
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z masłem w średnim rondlu na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać cebulę pearl, cukier, i sok z cytryny i gotować, mieszając często, aż cebula są rumiane, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CebulaCebula
CukierCukier
7
Dodać plasterki cytryny, groszek, i skórka z cytryny i kontynuować gotowanie, aż groszek są gorące. Doprawić solą i pieprzem. W misce wrzucić warzywa na ziemniaki, skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia dodać natkę pietruszki i koperek oraz posolić i pieprzem. Rozrzuć rukolę na wierzchu, złóż ją, aż zwiędnie i nazwij to dniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
WarzywaWarzywa
Rukiew WodnaRukiew Wodna
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CytrynaCytryna
KoperKoper
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn