Smażone Migdały

Smażone Migdały
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonych migdałów. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1140 kalorii, 30g białka, oraz 107 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały na skórze, grubą sól morską, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól morską, można śledzić to danie główne z Kora czekoladowo-migdałowa z solą morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Curry i rozmaryn smażone migdały, Smażony kurczak z migdałami, oraz Zupa ziemniaczana ze smażonymi migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni aż do gorąca, ale niemoking.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać migdały i gotować, mieszającokazalnie, aż rumiane i tastedthrough, 7-8 protokół. Za pomocą slottedspoon, przenieść do ręczników papierowych. Doprawić do smaku solą. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Przechowywać schłodzone nakrętki szczelnie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia53
Magazyn