Smażone Marynowane Jalapenos
Smażone marynowane Jalapenos to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz marynowane jalapenos, cheddar, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chrupiąca smażona szynka Kellogg ' s ® Crispix® z Puree z czarnej fasoli i marynowanymi Jalapenos, Quesadilla Fritas (smażone Quesadillas) z marynowanymi Jalapeños, kolendrą i Chipotle Crema, oraz Marynowane Jalapenos.
Instrukcje
Propozycje serwowania: śmietana i rozdrobniona góra lodowa lub sałata rzymska
Połącz sery w małej misce. Używając noża do parowania, wykonaj nacięcie długości każdego jalapeno (nie przecinaj papryki na pół).
Usuń nasiona, a następnie ostrożnie napełnij każdą paprykę serem. Faszerowane papryki zanurzyć w maślance, a następnie zwinąć w mąkę. (Jeśli wolisz grubszą skórkę, powtórz proces.)
Napełnij dużą patelnię około 3 cali oleju i podgrzewaj na średniej wysokości, aż termometr zarejestruje temperaturę 350 stopni F. (temperaturę oleju można również sprawdzić, kapując trochę wody do oleju. Jeśli olej skwierczy natychmiast, olej jest wystarczająco gorący.)
Pracując partiami, smażyć paprykę, obracając ją raz lub dwa razy, aż będą chrupiące i złote.
Paprykę osuszyć na papierowych ręcznikach.
Niech ostygną przez około 10 minut, a następnie podawać na łóżku z rozdrobnionej sałaty posypanej kwaśną śmietaną.