Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufala e Pomodori

Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori wymaga około 45 minut od początku do końca. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 485 kalorii, 17g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kwiatów cukinii, bazylii opal, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, Smażone nadziewane kwiaty cukinii (fiori Di Zucca Fritti), oraz Kwiaty cukinii nadziewane ricottą.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć ricotta, jajko, scallion, gałka muszkatołowa i sól i pieprz do smaku. Za pomocą małej łyżeczki nadziewamy każdy kwiat 1 1/2 łyżeczki nadzienia i odstawiamy.
W średniej misce umieścić pomidory i wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek, bazylią, solą i pieprzem, do smaku i odstawić.
W 10 do 12-calowej patelni saute, podgrzać pozostałe 1/2 szklanki oliwy z oliwek na dużym ogniu, aż do palenia.
Umieścić 4 kwiaty na raz na patelni i gotować, aż złoty kolor brązowy z obu stron.
Ułóż 3 kwiaty na każdym talerzu, ułóż kilka pomidorów na środku każdego talerza, rozedrzyj liście bazylii na talerzach, posyp solą i natychmiast podawaj.