Smażone krewetki z pikantnym Remoulade może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 455 kalorii, 29g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.99 za porcję. Mieszanka oleju z orzeszków ziemnych, mąki kukurydzianej, mąki samozbierającej się i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażone ostrygi z pikantnym Rémoulade, Smażone ogórki z pikantnym Remoulade, oraz Krewetki Rémoulade na smażonych pomidorach dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej frytkownicę olejem arachidowym do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
W naczyniu zapiekanym ubić maślankę, jajko i musztardę. W innym naczyniu zapiekanki, ubij razem mąkę, mąkę kukurydzianą, paprykę, 2 łyżeczki soli, cayenne i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Uncje Płynu świeżej Wody
Cukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Pogłębiać krewetki w suchej mieszance, a następnie na mokro, a następnie z powrotem do suchej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Dodać krewetki w partiach do frytkownicy i smażyć na złoty kolor, o 2 protokół na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Podawać z pikantnym sosem remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6
Dodaj szalotka, pietruszka, pieprz cayenne, majonez, musztarda, ostry sos, i sok z cytryny do miski. Wymieszać, aby połączyć. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym.
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
A bright expression of fruit right up front, greeting your palate with notes of cut grass on a warm day. The wine is anchored by crisp acidity, but not so much as to overpower a fleeting tease of sweetness that leaves you smiling. Arsheen has a smart, refreshing character that will bestow clarity to a range of preparations of fish, fowl, and pork.