Smażone krewetki Po-Boys to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 925 kalorii, 20g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, marchewkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Smażone ostrygi i krewetki Po ' Boys, Pieczone krewetki i Okra Louisiana Po ' Boys, oraz Fried Oyster Po ' Boys dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na pikantny Remoulade: w blenderze połączyć jajko, sok z cytryny, zieloną cebulę, ketchup, chipotle, czosnek, sól i pieprz i zmiksować. Podczas pracy blendera powoli dodawaj olej w stałym strumieniu, aby utworzyć emulsję. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Do Smarowania Wkładki
Emulsje
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Do slaw: w małej misce, ubij razem cukier, musztardę i ocet. Powoli ubijamy olej i doprawiamy solą i pieprzem. W dużej misce, połączyć kapustę, marchew i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Wlać sos na mieszaninę i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
4
Dla smażonych krewetek: rozgrzej olej w frytkownicy do 360 stopni. Doprawić krewetki solą i pieprzem. Mąkę doprawić solą i pieprzem. Zanurz krewetki w mące. Umyj jajko z jajkiem i wodą. Zanurz krewetki w myjni jajecznej. Zagrzebać krewetki w mączce kukurydzianej. Smaż krewetki na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Osuszyć na papierowym ręczniku wyłożonym talerzem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Sposób montażu: chleb francuski pokroić na pół, aby stworzyć 4 kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Francuski
7
Rozłóż remoulade na chlebie. Na wierzchu smażone krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażone Krewetki
Funtów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki