Smażone Krewetki Cajun

Smażone krewetki Cajun może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 36g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka papryki, gruba sól i mielony pieprz, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cajun Sautéed zieleni i bezglutenowe Cornbread, Cajun Spiced Catfish w / smażony Chard & Parmesan kasza, oraz Krewetki Cajun.
Instrukcje
W średnim rondlu z pokrywką rozgrzać 1/2 łyżki oleju na średnim.
Dodać cebulę; gotować, aż zmięknie, 3 do 5 protokół.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia.
Dodać ryż, doprawić solą i pieprzem. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, o 20 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.