Smażone kanapki z Tomatillo i pikantnym majonezem

Smażone kanapki z Tomatillo i pikantnym majonezem
Smażone Tomatillo i pikantne kanapki Mayo może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1088 kalorii, 21g białka, oraz 76 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej roślinny, brązowy cukier, sok z 2 do 3 limonek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kanapki Tilapia z pikantnym majonezem, Smażone kanapki z sumem z Chipotle-miodowy majonez, oraz Kanapki z łososiem BLT z pikantnym czosnkowym majonezem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić majonez, Sriracha, sok z limonki, sos sojowy, olej sezamowy, cukier i sos rybny w średniej misce na gładką masę. Doprawić sosem sojowym lub w razie potrzeby sosem rybnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
SrirachaSriracha
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Na boczek i Tomatillo: boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry z obu stron, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przełożyć boczek na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz. Wyłączyć ciepło, pozostawiając boczek kapie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Pomidory przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
TomatillosTomatillos
5
Umieść mąkę na dużym talerzu, a mąkę kukurydzianą na drugim dużym talerzu. Beat jajka i Sriracha w średniej misce. Pogłębianie tomatillos w mące, zanurzyć w jajkach, i naciśnij do mąki kukurydzianej, powłoki każdy plaster równomiernie po obu stronach. Ułóż powlekane pomidory na dużej płycie lub blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
SrirachaSriracha
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Blacha do pieczenia linii z ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Dodaj olej roślinny do kapieli z boczku i podgrzewaj na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
8
Dodaj tomatillo plastry i gotować, aż chrupiące i złoty z obu stron, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
9
Przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia. Natychmiast doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1
Wnętrze bułek rozprowadzić po obu stronach pikantnym majonezem. Ułóż 2 kawałki boczku na każdej rolce, a następnie polej pomidorami. Rozłóż rzodkiewki, bazylia i kolendra równomiernie wśród kanapek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
TomatillosTomatillos
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Serw.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn