Smażone kanapki rybne z kremowym sosem tatarskim

Smażone kanapki rybne z kremową sałatą i sosem tatarskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 3754 kalorii, 29g białka, oraz 366g tłuszczu każdy. Na 5,78 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bułki burger, ocet cydr, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki z mąki kukurydzianej z rybą w sosie tatarskim Old Bay, Panierowane kanapki rybne z sosem tatarskim miętowo-kaparowym, oraz Smażony dorsz do ryb i frytek z sosem tatarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na Slaw: wrzucić kapustę i cebulę z 1 łyżeczką soli koszernej i dużo czarnego pieprzu i odstawić. W międzyczasie połącz ocet, musztardę, majonez i cukier w średniej misce i odstaw na co najmniej 15 minut.
Połączyć majonez, przyprawy, kapary, cukier, i musztarda dijon. Odstawić.
Aby zakończyć slaw, podnieść soloną kapustę i cebulę w partiach gołymi rękami i wycisnąć nadmiar wilgoci.
Przełożyć do miski z sosem. Wyrzucić nadmiar płynu. Wrzucić slaw połączyć i doprawić do smaku więcej soli i pieprzu w razie potrzeby.
W przypadku ryb: rozgrzej olej do 177° w dużym wok, holenderskim piekarniku lub frytkownicy.
Połącz 1 szklankę mąki, skrobia kukurydziana, 1 łyżeczka soli koszernej, 1/2 łyżeczki mielonego czarnego pieprzu, proszek do pieczenia i paprykę w dużej misce i ubijaj, aby połączyć.
Pozostałą mąkę umieścić w dużej misce.
Dodaj rybę i wrzucić do herbu.
Dodaj piwo do mieszanki mąki / skrobi kukurydzianej i ubijaj, aż ciasto zostanie właśnie uformowane. Kilka małych grudek suchej mąki jest ok.
Przełożyć rybę na ciasto i obrócić do płaszcza. Pracując jeden kawałek na raz, podnieś rybę i pozwól, aby nadmiar ciasta kapał z powrotem do miski. Odstawić do miski z suchą mąką i szybko pokryć ją z obu stron. Podnieś rybę rękami, delikatnie rzucając ją w otwartym palcu, aby pozbyć się nadmiaru mąki. Ostrożnie opuść go do gorącego oleju. Powtórz z pozostałymi rybami.
Gotować, potrząsając delikatnie patelnią i mieszając olej za pomocą pająka z siatki drucianej lub kleszczy stale, obracając rybę, aż będzie złotobrązowa i chrupiąca ze wszystkich stron, w sumie około 8 minut.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem i natychmiast doprawić solą.
Aby służyć, umieść mały stos slaw na dolnej połowie każdej bułki. Wierzch z kawałkiem ryby i odrobiną sosu tatarskiego. Zamknij bułeczki.
Podawać z dodatkową sałatką i sosem na boku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.