Smażone kanapki rybne to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 9,01 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 806 kalorii, 57g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście sałaty, piwo, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smażone kanapki rybne z pomidorami z dodatkiem Jalapeño, Smażone kanapki rybne z kremowym sosem tatarskim, oraz Kanapki rybne BLT dla podobnych receptur.
Mąkę połączyć, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, Pozostałe 1 łyżeczka. Przyprawa grecka, 1/2 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. pieprz; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka
Proszek Do Pieczenia
Mąka Kukurydziana
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Sól
4
Dodaj 2 szklanki zimnego piwa i jajka, mieszając, aż dokładnie wymieszane i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piwo
Jajko
5
Wlać olej na głębokość 2 do 3 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
6
Paski rybne zanurzyć w cieście, dobrze pokrywając obie strony; strząsnąć nadmiar. Smażyć ryby, partiami, 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru (nie tłoczyć patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
8
Górną połowę każdej bułki równomiernie rozprowadzić sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Funtów Jeżyn (około
Rolka
9
Ułożyć 1 liść sałaty i 1 plasterek pomidora na dolnej połowie każdej bułki; na wierzchu 2 smażone paski rybne i górne połówki bułek.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.