Smażone Kalmary Z Pomidorami, Bazylią, Rodzynkami I Orzeszkami Piniowymi
Smażone kalmary z pomidorami, bazylią, rodzynkami i orzeszkami pinii to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Na 5,42 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 736 kalorii, 38g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz orzeszki piniowe, liście bazylii, anchois i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chard Smażony Z Rodzynkami I Orzeszkami Piniowymi, Smażone warzywa z orzeszkami piniowymi i rodzynkami, oraz Chard szwajcarski smażony z rodzynkami i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Cienko pokroić 3 ząbki czosnku.
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, anchois, i płatki czerwonej papryki; gotować, aż czosnek rumiane. Wymieszać pomidory; przenieść do piekarnika i piec do wysuszenia i zgęstnienia, o 20 protokół.