Smażone Kalmary

Smażone Kalmary
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Smażone kalmary spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 411 kalorii, 33g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kalmary, mąka, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone Kalmary, Smażone Kalmary, oraz Smażone Kalmary Nachos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij rurki kalmarów na pierścienie o grubości 1/4 cala. Namoczyć kalmary w zimnej wodzie 30 minut; odcedzić. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Mąkę połączyć z 4 składnikami. Pogłębiać kalmary w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Wlać olej na głębokość 6 cali do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Ciepło do 40
5
Smaż kalmary, partiami, 1 minuta, pozwalając oleju osiągnąć 400 przed gotowaniem następnej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn