Smażone Jabłka O Zapachu Rozmarynu

Smażone Jabłka O Zapachu Rozmarynu
Smażone jabłka o zapachu rozmarynu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jeśli masz jabłka granny smith, szalotki, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Smażony Kurczak O Zapachu Rozmarynu, Soczewica i kiełbasa o zapachu rozmarynu, oraz Czosnek Rozmaryn Pachnące Migdały.

Instrukcje

1
Roztopić masło w 12-calowej patelni na średnim ogniu; dodać szalotki, i smażyć 2 protokół. Wymieszać jabłka i podsmażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj brązowy cukier i pozostałe składniki; smażyć 15 do 18 minut lub aż jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W32 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn