Smażone hamburgery z łatwo Topiącymi się plastrami sera Franche
Smażone hamburgery z łatwo Topiącymi się plastrami sera Comté mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 550 kalorii, 32G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.25 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wołowinę, bułki hamburgerowe, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Melty American-style plastry sera Cheddar do hamburgerów i grillowanego sera, Tarta szparagowo-Ricotta z serem Comte, oraz Omlet Boczkowy Z Serem Comte I Pietruszką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ser, mąkę i mleko w małej misce i wymieszaj łyżką, aby połączyć. Podzielić mieszaninę równomiernie między dwie małe ramekiny i odstawić. Ustaw wkładkę do parownika w dużym rondlu z 1 Calem wody. Doprowadzić wodę na wolnym ogniu na średnim ogniu i przykryć garnek.
Rozgrzać olej roślinny w 10-calowej patelni żeliwnej lub ze stali nierdzewnej na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodaj kulki wołowiny na patelni i smash mocno sztywną szpatułką do 4-do 4 1/2-calowe paszteciki. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Podczas gdy paszteciki gotują z pierwszej strony, przenieś filiżanki sera do parownika i zamknij pokrywkę. Po pierwszej stronie jest dobrze rumiane (o 1 1/2 protokół), ostrożnie zeskrobać paszteciki z dołu us patelni za pomocą sztywnej szpatułki i flip. Doprawić wierzch solą i pieprzem. Nadal gotować, aż druga strona jest rumiane, o 1 minutę dłużej.
Przenieść paszteciki do tosty DNA bułki. Ostrożnie podnieś ramekin pełen sera z uchwytem do garnka i mieszaj łyżką, aż stanie się jednorodny i całkowicie gładki. Skrobać ser z ramekin nad Hamburgerem. Powtórz z drugim Hamburgerem.
Podawać natychmiast z przyprawami i dodatkami według uznania.