Smażone grzyby ze szpinakiem
Smażone grzyby Dzikie ze szpinakiem wymagają z grubsza 18 minut od początku do końca. Na 6,05 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 10g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, szalotki, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 98%. Podobne przepisy to Smażone grzyby ze szpinakiem, Smażona Fasolka Szparagowa Z Grzybami, oraz Herbed wieprzowina z Podsmażonymi grzybami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i czosnek i saute 1 minutę.
Dodać grzyby i gotować 3 do 5 minut, aż grzyby będą miękkie.
Dodaj sherry i sos sojowy i doprowadzić do duszenia.
Dodaj szpinak (dodaj szpinak partiami, jeśli to konieczne) i gotuj na wolnym ogniu od 1 do 2 minut, aż szpinak zwiędnie, często obracając.