Smażone Grzyby Portabella

Smażone Grzyby Portabella
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Smażone grzyby Portabella może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajka, akompaniament: kliny cytrynowe, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Smażone Grzyby Portabella, Faszerowane Grzyby Portabella, oraz Grillowane Grzyby Portabella.

Instrukcje

1
W misce wrzucić okruchy z 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i rozprowadzić na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Lekko ubić jajka w misce. Zanurz plastry grzybów 3 lub 4 na raz w jajku, pozwalając nadmiar kapać, a następnie przenieść do bułki tartej, naciskając plastry grzybów w okruchy, aby pomóc przylegać i obracając się do płaszcza. (Powłoka będzie nierówna.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
(Keebler)(Keebler)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przełożyć na tacę.
4
Podgrzać około 1 cala oleju w 3-do 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, aż zarejestruje 177° na termometrze. Pieczarki smażyć w partiach po 7 lub 8, odwracając od czasu do czasu, aż staną się złote, 1 do 2 minut na partię, przywracając olej do350 między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Grzyby przełożyć łyżką szczelinową jako smażone na papierowe ręczniki, aby osuszyć. Doprawić solą i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
* Grzyby można smażyć 2 godziny wcześniej i przechowywać, luźno przykryte folią, na świeżych ręcznikach papierowych w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Przenieś do dużej blachy do pieczenia, układając w 1 warstwie i podgrzać w rozgrzanym piekarniku 177° do ogrzania, 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn