Smażone grzyby na kremowym serowym Polencie

Smażone grzyby na kremowym serowym Polencie
Smażone grzyby na kremowym serowym Polenta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1424 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.44 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz grzyby shiitake, sos sojowy, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarki smażone z serową polentą, Polenta z pieczarkami smażonymi, oraz Pieczony Herbed Polenta z dzikimi grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać oliwę w rondlu na średniej wysokości. Gdy oliwa jest gorąca dodać 2 gałązki rozmarynu i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Usuń rozmaryn i dodać szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Gotować szalotki aż półprzezroczyste, o 4 protokół, następnie dodać grzyby i podsmażyć, aż uwolnią swój płyn, o 8 protokół. Wymieszać z białym winem doprowadzić do duszenia około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Dodaj 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty. Wymieszać w szczypcie płatków czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Pieczarki przełożyć do miski i udekorować posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący dodać cebulę i smażyć przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać posiekany czosnek i gotować przez 3 protokół. Wymieszać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia, następnie dodać oregano i bazylia. Powoli wlać polentę i stale mieszać, aż polenta zgęstnieje. Wymieszać w śmietanie i fontina i wymieszać, aż do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Polentę przełożyć do naczynia i udekorować parmezanem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1
Połącz wszystkie składniki marynaty w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Devein krewetki poprzez cięcie pleców nożyczkami i usunięcie żyły. Zostaw krewetki w skorupce. Użyj palców, aby oddzielić skorupę od boków krewetek i dodać je do marynaty. Odstawić do marynowania na 1 godzinę. Ustaw temperaturę grilla na średnio-wysoką i pozwól mu się nagrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Umieść krewetki na grillu i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony. Zmniejsz pozostałą marynatę na bocznym palniku na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjmij krewetki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Skropić zredukowaną marynatą i udekorować szalkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki

Składniki

907papryka habanero(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)301 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemielona papryka chilemielona papryka chile3Spód: okruszki z herbatników graham3 łyżki drobno posiekanych ogórków kiszonych3 łyżki drobno posiekanych ogórków kiszonych2Spód: okruszki z herbatników grahamszczypiorek mielony, do dekoracjiszczypiorek mielony, do dekoracji2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarta fontinatarta fontina591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże posiekane liście bazyliiświeże posiekane liście bazylii2gałązkirozmaryn świeżyrozmaryn świeży1porcja startego parmezanuposiekany czosnekposiekany czosnek2Spód: okruszki z herbatników grahamimbir mielonyimbir mielony1kufleszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)301 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami680papryka habanerokrewetki, z głowami na (około 18 krewetek)krewetki, z głowami na (około 18 krewetek)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass3Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu4Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweLikier pomarańczowy (polecany Grand Marnier)Likier pomarańczowy (polecany Grand Marnier)2Spód: okruszki z herbatników grahambiały chleb, pokrojony w cienkie kromki (około 18 kromek)biały chleb, pokrojony w cienkie kromki (około 18 kromek)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście oreganoposiekane świeże liście oregano2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweboczniaki pokrojone w 1/2boczniaki pokrojone w 1/2591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezantarty parmezan791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane liście pietruszki, do dekoracjiposiekane liście pietruszki, do dekoracji454papryka habaneroinstant polentainstant polenta1szczyptapokruszone płatki czerwonej paprykipokruszone płatki czerwonej papryki4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane szalotki, do dekoracjiposiekane szalotki, do dekoracji1porcja startego parmezanuposiekana szalotkaposiekana szalotka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrzyby shiitake, łodygi i pokroić w 1/2grzyby shiitake, łodygi i pokroić w 1/20pieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana słodka cebulaposiekana słodka cebula1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn