Smażone grzyby na kremowym serowym Polenta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1424 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.44 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz grzyby shiitake, sos sojowy, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarki smażone z serową polentą, Polenta z pieczarkami smażonymi, oraz Pieczony Herbed Polenta z dzikimi grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać oliwę w rondlu na średniej wysokości. Gdy oliwa jest gorąca dodać 2 gałązki rozmarynu i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Usuń rozmaryn i dodać szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3
Gotować szalotki aż półprzezroczyste, o 4 protokół, następnie dodać grzyby i podsmażyć, aż uwolnią swój płyn, o 8 protokół. Wymieszać z białym winem doprowadzić do duszenia około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
4
Dodaj 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty. Wymieszać w szczypcie płatków czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Pieczarki przełożyć do miski i udekorować posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący dodać cebulę i smażyć przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać posiekany czosnek i gotować przez 3 protokół. Wymieszać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia, następnie dodać oregano i bazylia. Powoli wlać polentę i stale mieszać, aż polenta zgęstnieje. Wymieszać w śmietanie i fontina i wymieszać, aż do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Polentę przełożyć do naczynia i udekorować parmezanem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1
Połącz wszystkie składniki marynaty w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Devein krewetki poprzez cięcie pleców nożyczkami i usunięcie żyły. Zostaw krewetki w skorupce. Użyj palców, aby oddzielić skorupę od boków krewetek i dodać je do marynaty. Odstawić do marynowania na 1 godzinę. Ustaw temperaturę grilla na średnio-wysoką i pozwól mu się nagrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki Kuchenne
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Umieść krewetki na grillu i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony. Zmniejsz pozostałą marynatę na bocznym palniku na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Wyjmij krewetki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Skropić zredukowaną marynatą i udekorować szalkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka