Smażone Grzyby Dzikie

Smażone Grzyby Dzikie
Smażone grzyby Dzikie to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Na $5.7 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, pietruszkę z płaskim liściem, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Smażone grzyby ze szpinakiem, Smażona fasolka szparagowa z grzybami, oraz Smażone przegrzebki z grzybami i Frisee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyj nasadki każdego grzyba czystą gąbką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2
Usunąć i wyrzucić łodygi. Małe grzyby pokroić grubo, a duże pokroić w dużą kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Rozgrzać oliwę w dużym (11 - calowym) holenderskim piekarniku lub rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
4
Dodać szalotki i gotować na małym ogniu przez 5 protokół, lub aż szalotki są przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
5
Dodać masło, grzyby, sól i pieprz i gotować na średnim ogniu przez 8 minut, aż będą miękkie i zaczną uwalniać swoje soki, często mieszając. Wymieszać czosnek i gotować jeszcze 2 minuty. Wrzucamy natkę pietruszki, posypujemy solą i podajemy na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn