Smażone filety z sosem pieczarkowym

Patelnia smażone filety z sosem grzybowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 23G białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, galaretkę truskawkową, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Filety z sosem pieczarkowym, Filety z sosem śmietanowym z grzybami i Brandy, oraz Filety Wołowe Z Sosem Koniakowo-Grzybowo-Cebulowym.
Instrukcje
Grzyby mielone, następnie wymieszać z masłem, mieloną cebulą, solą i pieprzem w małej misce. Rezerwa połowę mieszaniny masła, a drugą połowę podzielić na 4 filety.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Miejsce steki, masło side down, w gorącej patelni.
Rozłóż pozostałą mieszaninę masła na stekach. Gotować do pożądanej doneness, obracając raz.
Filety przełożyć na talerz, przykryć luźno folią i ogrzać.
Powrót patelni na średnim ogniu. Wymieszać z zastrzeżonym płynem grzybowym i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna patelni.
Dodaj galaretkę i sok z cytryny i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę. Wymieszać z lodami i gotować, aż sos zgęstnieje, o 2 protokół.
Zalać filety i od razu podawać.