Smażone Collards i jabłka
Smażone Collards i jabłka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ocet jabłkowy, jabłka fuji, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Smażone Collards i jabłka, Smażone Jabłka, oraz Sztuczne Smażone Jabłka.
Instrukcje
Oddziel zielenie collard na liście. Przyciąć i odrzucić twardą łodygę od środka liści; liście układać i zwijać, zaczynając od 1 długiego boku.
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala; spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Dobrze spuścić. Stir-fry Collard greens w gorącym oleju roślinnym w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu 2 minut lub aż zielenie zaczną więdnąć.
Dodać bulion z kurczaka, sól, ocet, i suszone pokruszony czerwony pieprz; stir-smażyć 3 minuty lub aż warzywa są chrupiące-przetargu. Delikatnie wymieszać jabłka; gotować, często mieszając, 2 minuty.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Chateau Ste. Michelle Riesling z 4.4 z 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.