Smażone Chińskie Skrzydełka Z Kurczaka

Przepis smażone Chińskie skrzydełka z kurczaka z pięcioma przyprawami jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 527 kalorii, 24g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz 1 kawałek piernika, cebulę, łyżki średnio wytrawnego sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mało kto lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantne Chińskie pięciopalczaste skrzydełka z kurczaka z kremowym sosem do zanurzania kolendry, Chińskie Skrzydełka Z Kurczaka, oraz Chińskie Skrzydełka Z Kurczaka.
Instrukcje
Odetnij końcówki skrzydeł, rezerwując do innego użycia i zmniejsz o połowę skrzydła w stawie. Grubo posiekać cebulę i drobno posiekać piernik. W dużej zamykanej plastikowej torbie połączyć cebulę, piernik, sos sojowy, Sherry, pięć przypraw w proszku, cukier i 1 łyżeczkę soli.
Dodać skrzydła i uszczelnić worek, wyciskając nadmiar powietrza. Obróć torbę, aż skrzydła zostaną całkowicie pokryte. Skrzydełka z kurczaka marynować w worku w dużej misce, schłodzone, obracając worek raz, 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Przelać skrzydełka i marynatę na patelnię do pieczenia lub dużą płytką patelnię do pieczenia i piec, przykryty folią, w środku piekarnika 1 godzinę. Chłodne skrzydełka, aż będą mogły być obsługiwane i osuszyć w durszlaku, odrzucając marynatę. Skrzydła można przygotować do tego punktu 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
Zmniejsz temperaturę do 121°.
W małej misce połączyć pozostałe 2 łyżki soli i pieprzu. Włóż skrobię kukurydzianą do małej miski i pogłębiaj każde skrzydło, strącając nadmiar skrobi kukurydzianej i przenosząc na płytką patelnię. W 5-do 6-quart ciężki czajnik rozgrzać olej, aż termometr głęboko tłuszczu rejestruje 188°. pracy w partiach 6 lub 7, smażyć skrzydełka w oleju, aż złoty kolor brązowy, o 3 protokół, i z rowkiem łyżką przenieść do ręczników papierowych do odsączenia. Trzymaj skrzydełka ciepłe na blasze do pieczenia w piekarniku. Smażyć Pozostałe skrzydła w ten sam sposób, przywracając olej do370. między partiami.
Skrzydełka podawać z solą i pieprzem.