Smażone chipsy z cukinii bezglutenowej z sosem limonkowo-miętowym

Smażone chipsy z cukinii bezglutenowej z sosem limonkowo-miętowym
Bezglutenowe Smażone Chipsy z cukinii z sosem limonkowo-miętowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 52 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. 540 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka brązowej mąki ryżowej, mielony Mączka z orzechów laskowych, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Placki z grochu, mięty i fety z sosem jogurtowo-miętowym (bezglutenowe, bez ziarna), Pieczone Chipsy Z Cukinii Z Sosem Bazyliowym, oraz Smażone Chipsy Marynowane Z Sosem Feta.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn