Smażone Chipotle-Tacos Z Krewetkami
Smażone Chipotle - Shrimp Tacos to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na $3.9 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 33g białka, oraz 7G tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, sałata, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Krewetki zapiekane z glazurą Chipotle, Schłodzona zupa z awokado z Podsmażonymi krewetkami Chipotle, oraz Chipotle Shrimp Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce.
Dodaj krewetki; wrzucić do herbu. W osobnej misce, wymieszać sałatę, kolendra, i sok z limonki; przykryć i schłodzić.
Podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię na średnim ogniu. Płaszcz patelni z gotowania sprayu; dodać krewetki, i gotować 3 do 4 minut na stronie lub aż krewetki są zrobione.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podziel krewetki równomiernie między tortille. Top każda tortilla z 1/4 szklanki mieszanki sałaty, 1 łyżka pokrojonego w kostkę pomidora, 1 łyżka salsy tomatillo i 1 łyżka kwaśnej śmietany; złożyć tortille na pół.