Smażone brokuły Rabe i groszek.
Smażone brokuły Rabe i groszek. może to tylko przystawka, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwę z oliwek, brokuły rabe, groszek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Brokuły Smażone Rabe, Brokuły Smażone Rabe, oraz Brokuły Smażone Rabe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim łodygi kończy się z brokułów rabe i odrzucić.
Resztę pokroić w poprzek na 1 1/2-calowe kawałki.
Gotować brokuły rabe i groch w garnku 4-do 6-quart wrzącej osolonej wody, aż brokuły rabe zwiędnie i łodygi są chrupiące-delikatne, 2 do 3 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku.
Rozgrzać olej z czosnkiem w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, często obracając czosnek, aż czosnek będzie złoty, 1 do 2 minut, a następnie odrzuć czosnek.
Dodaj brokuły rabe, groszek, sól, i pieprz na patelni i smażyć, mieszając, aż dobrze pokryte olejem czosnkowym, o 2 protokół.