Smażona Żabnica z porami i Shiitakes

Smażona Żabnica z porami i Shiitakes
Smażona Żabnica z porami i Shiitakes może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 479 kalorii, 32G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.66 za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś niebieloną mąkę, kombinację szczypiorku i szczypiorku czosnkowego, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Udka z kurczaka z porami i Shiitakes, Kurczak nadziewany porami, Shiitakes i mozzarellą, oraz Gingery Sautéed Rukola I Przepis Shiitakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 łyżkę masła na bardzo dużej patelni. Gdy masło zacznie brązowieć, dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać wino i gotować, aż odparuje, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Przenieść grzyby do miski i wytrzeć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W średniej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Dodać pory, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu przez 3 protokół. Dobrze wymieszać, przykryć i gotować przez 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
7
Medaliony z żabnicy przyprawiamy solą i pieprzem i lekko pogłębiamy w mące; nadmiar mąki strząśniemy. Na bardzo dużej patelni podgrzać olej roślinny, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
ŻabnicaŻabnica
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać medaliony monkfish i gotować je na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na dnie, o 3 protokół. Włącz medaliony, zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż tylko nieprzezroczyste przez cały, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
9
Zagotować duszone pory. Wymieszać z shiitakes i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
10
Zdjąć z ognia i wymieszać szczypiorek i pozostałą 1 łyżkę masła. Potrawę z porów wyłóż na talerze, ułóż żabnicę na wierzchu i podawaj od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn