Smażona Żabnica z porami i Shiitakes

Smażona Żabnica z porami i Shiitakes
Smażona Żabnica z porami i Shiitakes może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 479 kalorii, 32G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.66 za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś niebieloną mąkę, kombinację szczypiorku i szczypiorku czosnkowego, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Udka z kurczaka z porami i Shiitakes, Kurczak nadziewany porami, Shiitakes i mozzarellą, oraz Gingery Sautéed Rukola I Przepis Shiitakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 łyżkę masła na bardzo dużej patelni. Gdy masło zacznie brązowieć, dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać wino i gotować, aż odparuje, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Przenieść grzyby do miski i wytrzeć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W średniej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Dodać pory, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
6
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu przez 3 protokół. Dobrze wymieszać, przykryć i gotować przez 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
7
Medaliony z żabnicy przyprawiamy solą i pieprzem i lekko pogłębiamy w mące; nadmiar mąki strząśniemy. Na bardzo dużej patelni podgrzać olej roślinny, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
ŻabnicaŻabnica
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Dodać medaliony monkfish i gotować je na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na dnie, o 3 protokół. Włącz medaliony, zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż tylko nieprzezroczyste przez cały, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
9
Zagotować duszone pory. Wymieszać z shiitakes i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
10
Zdjąć z ognia i wymieszać szczypiorek i pozostałą 1 łyżkę masła. Potrawę z porów wyłóż na talerze, ułóż żabnicę na wierzchu i podawaj od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn