Smażona wołowina z brokułami
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Smażona wołowina i brokuły może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 45g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz chili, ryż jako dodatek, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć świeży piernik można śledzić to danie główne z Piernik Z Owocowym Kompot jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smażona wołowina i brokuły, Smażone Brokuły Z Wołowiną, oraz Smażona wołowina i brokuły dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać razem sos sojowy, cukier, i sól, dodać wołowinę, i niech marynować przez 20 protokół.
W małej misce rozpuścić skrobię kukurydzianą w sosie sojowym i mieszać w Sherry, bulion, cukier, i olej sezamowy.
Podgrzać wok lub dużą patelnię ciężką na dużym ogniu, aż będzie gorąco, dodać 2 łyżki oleju roślinnego, i podgrzać, aż po prostu zacznie palić. Smażyć wołowinę w oleju partiami przez 1 minutę lub do momentu, gdy nie będzie już różowa, i przenieść ją, ponieważ jest gotowana łyżką szczelinową na talerz.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju roślinnego do woka, podgrzej go, aż będzie gorący, ale nie pali, a w oleju smażyć piernik, czosnek i chili przez 30 sekund lub aż mieszanina będzie pachnąca.
Dodać brokuły i smażyć mieszaninę przez 1 minutę.
Dodać 1/3 szklanki wody i pary brokuły, pokryte, przez 1 1/2 do 2 protokół, lub do momentu, gdy jest chrupiące-przetargu. Wymieszać sos, dodać go do woka z wołowiną i wszelkie soki, które nagromadziły się na talerzu, i gotować mieszaninę, mieszając, przez 2 minuty, lub aż sos jest zagęszczony i wołowina jest ogrzewany przez.
Przenieść mieszaninę na podgrzewany talerz i podawać z ryżem.