Smażona wołowina z ananasem
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych do swojego pudełka z przepisami, smażenie wołowiny ananasowej może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 3,38 USD za porcję. To danie główne ma 467 kalorii , 34 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga steku z polędwicy wołowej, skrobi kukurydzianej, zielonej cebuli i sosu sojowego. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 70% , to danie jest solidne. Wypróbuj smażoną wołowinę z ananasem , smażoną wołowinę z ananasem i smażoną wołowinę z ananasem i imbirem, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz sos sojowy, czosnek i imbir.
Dodaj wołowinę; przejdź do płaszcza.
Na dużej patelni smaż mieszankę wołową na oleju przez 2 minuty.
Dodaj seler i czerwoną paprykę; smażymy przez 2 minuty.
Dodaj cebulę i grzyby; gotuj 2 minuty dłużej.
Odcedź ananasa, zachowując sok. Na patelnię wmieszaj ananasa i kasztany wodne. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, wodę i zarezerwowany sok ananasowy, aż uzyskasz gładką masę. Stopniowo dodawaj do wołowiny i warzyw. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.