Smażona Scamorza z sałatką z rukoli i dwoma Pestosami

Smażona Scamorza z sałatką z rukoli i dwoma Pestosami
Smażona na patelni Scamorza z sałatką z rukoli i dwoma Pestosami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Jeśli masz liście rukoli, ocet winny, gałązki oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukoli Mango I Panko Smażony Kozi Ser, Sałatka z rukoli z chrupiącym Proscuitto, parmezanem i jajkami sadzonymi, oraz Sałatka jabłkowo-Rukolowa z kozim serem i smażoną szalotką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na obramowanej blasze do pieczenia ułóż pomidory w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CukierCukier
SólSól
4
Piec przez 1 godzinę, aż pomidory będą miękkie, ale nadal zachowują swój kształt. Wyrzuć oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W międzyczasie, w robocie, puree 3 szklanki rukoli z 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aż będzie gładka. Doprawić solą i zeskrobać do miski. Wytrzyj Robot kuchenny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RukolaRukola
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać suszone na słońcu pomidory i 1/2 szklanki oliwy z oliwek do procesora; proces do grubego puree i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
7
W misce octy ubijamy z olejem roślinnym i 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Podgrzać patelnię nonstick. Podsmażyć ser na dużym ogniu, obracając raz, aż będzie dobrze rumiany i dopiero zacznie się topić, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Przenieś scamorza na talerze.
10
W dużej misce, wrzucić pozostałe 9 filiżanek rukoli z opatrunkiem. Sałatkę ułożyć na talerzach obok sera. Kropka sera z pestos. Ułóż plastry pomidora wokół sałatki, skrop oliwą z oliwek i od razu podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RukolaRukola
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn