Smażona Scamorza z sałatką z rukoli i dwoma Pestosami
Smażona na patelni Scamorza z sałatką z rukoli i dwoma Pestosami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Jeśli masz liście rukoli, ocet winny, gałązki oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukoli Mango I Panko Smażony Kozi Ser, Sałatka z rukoli z chrupiącym Proscuitto, parmezanem i jajkami sadzonymi, oraz Sałatka jabłkowo-Rukolowa z kozim serem i smażoną szalotką.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Na obramowanej blasze do pieczenia ułóż pomidory w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Cukier
Sól
4
Piec przez 1 godzinę, aż pomidory będą miękkie, ale nadal zachowują swój kształt. Wyrzuć oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
W międzyczasie, w robocie, puree 3 szklanki rukoli z 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aż będzie gładka. Doprawić solą i zeskrobać do miski. Wytrzyj Robot kuchenny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Rukola
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać suszone na słońcu pomidory i 1/2 szklanki oliwy z oliwek do procesora; proces do grubego puree i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory
Oliwa Z Oliwek
Sól
7
W misce octy ubijamy z olejem roślinnym i 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Oliwa Z Oliwek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Podgrzać patelnię nonstick. Podsmażyć ser na dużym ogniu, obracając raz, aż będzie dobrze rumiany i dopiero zacznie się topić, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Przenieś scamorza na talerze.
10
W dużej misce, wrzucić pozostałe 9 filiżanek rukoli z opatrunkiem. Sałatkę ułożyć na talerzach obok sera. Kropka sera z pestos. Ułóż plastry pomidora wokół sałatki, skrop oliwą z oliwek i od razu podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomidora
Oliwa Z Oliwek
Rukola
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona