Smażona Sałatka z zielonych pomidorów z ciepłą salsą kukurydzianą

Smażona Sałatka z zielonych pomidorów z ciepłą salsą kukurydzianą
Smażona Sałatka z zielonych pomidorów z ciepłą kukurydzą Salsan jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, pieprz, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Smażona Sałatka Z Zielonych Pomidorów Z Pieczoną Kukurydzą, Okranem I Pomidorami, Sadzone jajko Sałatka Zielona z / ciepłe grzanki, oraz Smażone zielone pomidory z dojrzałymi pomidorami salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować pomidory, posypać plastry pomidora równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu. Pogłębić plastry pomidora w mączce kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
PomidorPomidor
SólSól
2
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj 6 plastry pomidora na patelnię i gotować 2 protokół lub aż lekko rumiane. Pokryć wierzchy plastrów pomidora sprayem do gotowania; obrócić plastry. Gotować przez 2 protokół lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 łyżeczkami oliwy z oliwek, pozostałymi 6 plastrami pomidora i sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Aby przygotować salsę, Przywróć patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
7
Dodaj kukurydzę i czosnek; smażyć 1 minutę. Wymieszać z octem, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
OcetOcet
CzosnekCzosnek
KukurydzaKukurydza
SólSól
8
Wyjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
9
Podawać ciepłą salsę na plastrach pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Wyposażenie

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Bully Hill Vineyards Dry Riesling
Bully Hill Vineyards Dry Riesling
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn