Smażona Sałatka Z Brukselki

Smażona Sałatka Z Brukselki
Smażona Sałatka z brukselki to bezglutenowe przepis z 1 porcją. Na 6,34 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1461 kalorii, 15g białka, oraz 142g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól, płatki pieprzu, przyprawy chile w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 82%. Spróbuj Ogolona Sałatka z brukselki z Podsmażonym kozim serem, Brukselka Smażony Brązowy Ryż, oraz Brukselka i boczek z jajkiem sadzonym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Za pomocą patelni saute rozgrzej olej roślinny na średnim ogniu. Przyciąć końce brukselki i podzielić na pół od góry do dołu. Kiedy olej zaczyna palić, ostrożnie dodaj połowę brukselki na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Saute, aż będą lekko chrupiące i brązowe, 2 do 3 protokół.
4
Brukselkę wyjąć z patelni i odcedzić na około 3 minuty na suchym ręczniku papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
W misce do miksowania umieść smażone kiełki, frisee, marynowaną czerwoną cebulę, liście pietruszki i rzodkiewki i wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
KiełkiKiełki
Curly EndiveCurly Endive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Dodać żurawinę, pokruszoną skórkę wieprzową i winegret tamaryndowca. Dobrze rzucaj. Doprawić liśćmi kolendry, przyprawami, solą i pieprzem. Rzuć jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
TamaryndTamarynd
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Ułóż sałatkę w długiej owalnej misce sałatkowej. Przynieś liście kolendry na górę sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Udekoruj serem manchego startym na sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser ManchegoSer Manchego
9
Połącz ocet, 1/4 szklanki wody, cukier, oregano, sól, pieprz czarny, płatki pieprzu, goździki i liść laurowy w ciężkim rondlu i ustawić go na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie dodać plastry cebuli, oddzielając je na poszczególne pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
10
Niech mieszanina wrócić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować, aż cebula zmięknie i więdną, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
11
Wyjmij rondel z ognia, przykryj i pozostaw mieszaninę do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
12
Cebulę i płyn do trawienia przełożyć do szklanego słoika wielkości kwarty lub podzielić na plastikowe pojemniki. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
13
Do metalowej miski dodaj puree, ocet i sól. Powoli ubij w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

1ignam, obrany i pokrojony w grube klinyignam, obrany i pokrojony w grube kliny3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBrukselkaBrukselka1Batoniki toffi Heathproszek przyprawowy chile, taki jak Tajinproszek przyprawowy chile, taki jak Tajin22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeża żurawina, namoczona w czerwonym winieświeża żurawina, namoczona w czerwonym winie11 łyżka suszonego oreganoświeże liście kolendryświeże liście kolendry11 łyżka suszonego oreganoświeże liście pietruszkiświeże liście pietruszki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefriseefrisee0Batoniki toffi Heath2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju1szczyptaSzczypta świeżo zmielonego pieprzuSzczypta świeżo zmielonego pieprzu02 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy11 łyżka suszonego oreganodrobno starty ser manchegodrobno starty ser manchego1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia0Batoniki toffi Heathsuszone oregano (najlepiej Meksykańskie)suszone oregano (najlepiej Meksykańskie)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupokruszona skórka wieprzowapokruszona skórka wieprzowa1rzodkiewka cienko pokrojonarzodkiewka cienko pokrojona1largesczerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona1szczyptaSzczypta suszonych płatków czerwonej paprykiSzczypta suszonych płatków czerwonej papryki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuwino czerwone lub ocet sherrywino czerwone lub ocet sherry12 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepuree z tamaryndowcapuree z tamaryndowca2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn