Smażona Sałatka z brukselki to bezglutenowe przepis z 1 porcją. Na 6,34 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1461 kalorii, 15g białka, oraz 142g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól, płatki pieprzu, przyprawy chile w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 82%. Spróbuj Ogolona Sałatka z brukselki z Podsmażonym kozim serem, Brukselka Smażony Brązowy Ryż, oraz Brukselka i boczek z jajkiem sadzonym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Za pomocą patelni saute rozgrzej olej roślinny na średnim ogniu. Przyciąć końce brukselki i podzielić na pół od góry do dołu. Kiedy olej zaczyna palić, ostrożnie dodaj połowę brukselki na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Saute, aż będą lekko chrupiące i brązowe, 2 do 3 protokół.
4
Brukselkę wyjąć z patelni i odcedzić na około 3 minuty na suchym ręczniku papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
W misce do miksowania umieść smażone kiełki, frisee, marynowaną czerwoną cebulę, liście pietruszki i rzodkiewki i wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Kiełki
Curly Endive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Dodać żurawinę, pokruszoną skórkę wieprzową i winegret tamaryndowca. Dobrze rzucaj. Doprawić liśćmi kolendry, przyprawami, solą i pieprzem. Rzuć jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Tamarynd
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Ułóż sałatkę w długiej owalnej misce sałatkowej. Przynieś liście kolendry na górę sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Udekoruj serem manchego startym na sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Manchego
9
Połącz ocet, 1/4 szklanki wody, cukier, oregano, sól, pieprz czarny, płatki pieprzu, goździki i liść laurowy w ciężkim rondlu i ustawić go na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie dodać plastry cebuli, oddzielając je na poszczególne pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Świeży Koperek, Zerwany
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
10
Niech mieszanina wrócić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować, aż cebula zmięknie i więdną, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
11
Wyjmij rondel z ognia, przykryj i pozostaw mieszaninę do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
12
Cebulę i płyn do trawienia przełożyć do szklanego słoika wielkości kwarty lub podzielić na plastikowe pojemniki. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
13
Do metalowej miski dodaj puree, ocet i sól. Powoli ubij w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala