Smażona Sałatka Z Brukselki

Smażona Sałatka Z Brukselki
Smażona Sałatka z brukselki to bezglutenowe przepis z 1 porcją. Na 6,34 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1461 kalorii, 15g białka, oraz 142g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól, płatki pieprzu, przyprawy chile w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 82%. Spróbuj Ogolona Sałatka z brukselki z Podsmażonym kozim serem, Brukselka Smażony Brązowy Ryż, oraz Brukselka i boczek z jajkiem sadzonym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Za pomocą patelni saute rozgrzej olej roślinny na średnim ogniu. Przyciąć końce brukselki i podzielić na pół od góry do dołu. Kiedy olej zaczyna palić, ostrożnie dodaj połowę brukselki na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Saute, aż będą lekko chrupiące i brązowe, 2 do 3 protokół.
4
Brukselkę wyjąć z patelni i odcedzić na około 3 minuty na suchym ręczniku papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
W misce do miksowania umieść smażone kiełki, frisee, marynowaną czerwoną cebulę, liście pietruszki i rzodkiewki i wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
KiełkiKiełki
Curly EndiveCurly Endive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
6
Dodać żurawinę, pokruszoną skórkę wieprzową i winegret tamaryndowca. Dobrze rzucaj. Doprawić liśćmi kolendry, przyprawami, solą i pieprzem. Rzuć jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
TamaryndTamarynd
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Ułóż sałatkę w długiej owalnej misce sałatkowej. Przynieś liście kolendry na górę sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Udekoruj serem manchego startym na sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser ManchegoSer Manchego
9
Połącz ocet, 1/4 szklanki wody, cukier, oregano, sól, pieprz czarny, płatki pieprzu, goździki i liść laurowy w ciężkim rondlu i ustawić go na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie dodać plastry cebuli, oddzielając je na poszczególne pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Niech mieszanina wrócić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować, aż cebula zmięknie i więdną, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
11
Wyjmij rondel z ognia, przykryj i pozostaw mieszaninę do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
12
Cebulę i płyn do trawienia przełożyć do szklanego słoika wielkości kwarty lub podzielić na plastikowe pojemniki. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
13
Do metalowej miski dodaj puree, ocet i sól. Powoli ubij w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBrukselkaBrukselka1warzywo (np. szpinak)proszek przyprawowy chile, taki jak Tajinproszek przyprawowy chile, taki jak Tajin2Spód: okruszki z herbatników grahamświeża żurawina, namoczona w czerwonym winieświeża żurawina, namoczona w czerwonym winie1porcja startego parmezanuświeże liście kolendryświeże liście kolendry1porcja startego parmezanuświeże liście pietruszkiświeże liście pietruszki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefriseefrisee0warzywo (np. szpinak)2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju1szczyptaSzczypta świeżo zmielonego pieprzuSzczypta świeżo zmielonego pieprzu0Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1porcja startego parmezanudrobno starty ser manchegodrobno starty ser manchego1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia0warzywo (np. szpinak)suszone oregano (najlepiej Meksykańskie)suszone oregano (najlepiej Meksykańskie)2Spód: okruszki z herbatników grahampokruszona skórka wieprzowapokruszona skórka wieprzowa1rzodkiewka cienko pokrojonarzodkiewka cienko pokrojona1largesczerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona1szczyptaSzczypta suszonych płatków czerwonej paprykiSzczypta suszonych płatków czerwonej papryki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2Spód: okruszki z herbatników grahamwino czerwone lub ocet sherrywino czerwone lub ocet sherry1Spód: okruszki z herbatników grahamz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepuree z tamaryndowcapuree z tamaryndowca2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn