Smażona rzepa i pasternak z rozmarynem

Smażona rzepa i pasternak z rozmarynem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać smażone rzepy i pasternak z rozmarynem spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 163 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz rzepę, ząbek czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Podsmażony Pasternak i marchewka z miodem i rozmarynem, Pasternak & Rzepa Au Gratin, oraz Rzepa i pasternak szkliwione.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej i masło w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, aż do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować rzepy, mieszając od czasu do czasu, aż ostry-przetargu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać pasternak i szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i prawie miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
SzalotkaSzalotka
3
Dodać czosnek, rozmaryn, i sól i pieprz do smaku i gotować, mieszając, aż warzywa będą miękkie, o 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn