Patelnia Smażona ryba z bogatym sosem maślanym cytrynowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 128G białka, 276g tłuszczu, oraz w sumie 3453 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 18,52 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę w proszku, masło, ryby i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Łatwa Ryba Smażona Na Patelni Z Sosem Cytrynowo-Maślanym, Małże garlickie w bogatej cytrynie, świeżych ziołach, sosie maślanym, oraz Smażona ryba z kremowym sosem cytrynowym dla dwojga.
Instrukcje
1
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj wino, sok z cytryny, czosnek, i szalotki. Gotować przez 3 minuty.Wymieszać sól, pieprz, Worcestershire, i gorącym sosem i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest nieco syropy, o 3 protokół.Wymieszać śmietanę i gotować przez 1 minutę. Na małym ogniu, ubij masło kilka klepnięć na raz. Kontynuuj ubijanie, aż całe masło zostanie włączone do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Truskawki Na Stopę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1
Wymieszać składniki mieszanki przypraw rybnych razem. Przyprawić przyprawami zarówno rybę, jak i mąkę i zagotować rybę w przyprawionej mące lub mieszaninie Panko/migdał, polewając completely.In duża patelnia saute, rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1
Skropić trochę sosu maślanego cytryny na każdym talerzu. Top z ryb i mżawka więcej sosu na wierzchu ryby. Top ze świeżą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Truskawki Na Stopę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.