Smażona ryba marynowana w czosnku, occie, Oregano i kminku

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonej ryby marynowanej w czosnku, occie, Oregano i kminku. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 4,23 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki uniwersalnej, mielonego kminku, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe marynowane w czosnku, cytrynie i Oregano z sałatką grecką, Kurczak Marynowany Z Kminkiem, Czosnkiem I Limonką, oraz Chili-Kminek Smażona Ryba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ocet, czosnek, oregano, tymianek, kminek i liście laurowe.
Dodaj rybę i wrzucić do herbu.
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę lub przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Rozgrzać tyle oleju, aby się 1/2 cala się boki patelni w ciężkich patelni średnich na średnim ogniu.
Mąkę umieścić w dużej misce.
Usuń rybę z marynaty. Rybę wrzucić do mąki, a następnie otrząsnąć nadmiar. Pracując partiami, smażyć rybę, aż się ugotuje i zbrązowieje, obracając od czasu do czasu szczypcami, około 6 minut na partię.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.